Fødselsdagsindsamling til Cystisk Fibrose Foreningen

Giv bidrag
Oprettet Af:
Claus Møller
Samler ind til:
Cystisk Fibrose Foreningens generelle arbejde

Fødselsdagsindsamling til Cystisk Fibrose Foreningen

Round Table Danmark har valgt Cystisk Fibrose Foreningen som årets sag i klubåret 2020/2021. Det støtter jeg personligt, som afgående landsformand for Round Table Danmark, bl.a. ved at oprette denne indsamling i forbindelse med min fødselsdag.

Det har stor betydning for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose og for foreningens medlemmer. Udover de penge, der vil blive samlet ind, vil Round Tables arbejde være med til at løfte den vigtige opgave det er at udbrede kendskabet til cystisk fibrose.


Giv bidrag
1.100 kr.
11%
0 Dage tilbage

Claus Møller gav 500 kr.

Seneste aktivitet

 • Conni Lindemann Klingenberg Conni Lindemann Klingenberg gav 250 kr.

 • Maria Juhl Olesen Maria Juhl Olesen
  Hej Claus

  Tusind tak, fordi du har valgt at bruge din fødselsdag som anledning at samle ind til Cystisk Fibrose Foreningen. Det er stort, at du supplerer indsatsen i Round Table regi med din personlige støtte - det er vi meget taknemmelige over! Indsamlinger som din har stor betydning for foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.
  Held og lykke med indsamlingen – og rigtig god fødselsdag!

  De bedste hilsner
  Helle og Maria fra Cystisk Fibrose Foreningen.

 • Bianca Klingenberg-Dupont Bianca Klingenberg-Dupont gav 250 kr.

  Tak fordi du samler ind til dette formål. Min kollega med cystisk fibrose har vi undværet siden corona-krisen startede og hun skal nu blive hjemme på ubestemt tid! Der mangler forskning og vaccine til de, som har en så svær lidelse som cystisk fibrose.

  Claus Møller Claus Møller: Jeg er dybt berørt af de historier, som jeg allerede har hørt om denne forfærdelige sygdom og jeg ønsker mig af hele hjertet, at der kommer mere fokus på de sygdomme, som sjældent får nok opmærksomhed. Tusind tak for dit bidrag og for at dele din oplevelse 🙏
 • Anonym Anonym gav 100 kr.

  Claus Møller Claus Møller: Tusind tak for dit bidrag
 • Claus Møller Claus Møller gav 500 kr.