Støt forskning i cystisk fibrose og vær en del af at redde liv! 🌸

Giv bidrag
Oprettet Af:
Stine Louise Jakobsen
Samler ind til:
Lok Påskeharen Frem 2023

Støt forskning i cystisk fibrose og vær en del af at redde liv! 🌸

Kære venner, familie og hele mit netværk

Jeg har tilmeldt mig ”Lok påskeharen frem", der er en virtuel event for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskehygge samtidig med, at der samles ind til bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Projektet går ud på, at deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal består af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr., kan der tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Som tak for hjælpen sørger Cystisk Fibrose Foreningen for, at påskeharen kommer forbi mig med et påskeæg

Vil du hjælpe mig til at få besøg af påskeharen og samtidig samle ind til en vigtig sag?

Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så sender jeg dig et foto af min påskehare. Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag – stort som småt!

Lidt om cystisk fibrose:
Cystisk fibrose er en medfødt, kronisk og livstruende multiorgan sygdom, der giver alvorlige og ofte kroniske lungeinfektioner, der skader lungerne. Cystisk fibrose påvirker også fordøjelsen, leveren og nyrerne. Sygdommen medfører også ofte diabetes og knogleskørhed.
Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger med medicin, inhalationer og lungefysioterapi – mange bruger mere. De indtager mellem 30 og 80 piller om dagen, og de skal til månedlige kontroller på et af de to Cystisk Fibrose Centre. For mange er der tillige indlæggelser flere gange om året.
I Danmark har 300 voksne og 200 børn cystisk fibrose.150.000 danskere er bærere af cystisk fibrose genet.
Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling hos den enkelte, men fælles for alle er, at de kæmper hver dag og håber på, at forskerne finder løsningen, der kan kurere eller stoppe sygdommen.
Du skal acceptere marketingcookies for at se denne video.
Giv bidrag
1.450 kr.
72%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Jannie Pedersen Jannie Pedersen gav 100 kr.

 • Lisbet Olsen Lisbet Olsen gav 250 kr.

  Til den skønne unge 🥰 Lottes vidunderlige barnebarn

 • Johnny Nielsen Johnny Nielsen gav 500 kr.

  For Banditten

 • Maria Juhl Olesen Maria Juhl Olesen
  Kære Stine

  Tusind tak for tilmeldingen til Lok Påskeharen Frem. Indsamlingen har stor betydning for foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose og vi er meget taknemmelige for indsatsen og støtten fra dine donorer.

  De bedste hilsner
  Helle og Maria fra Cystisk Fibrose Foreningen
 • Pernille Jensen Pernille Jensen gav 100 kr.

 • Liselotte Nielsen Liselotte Nielsen gav 500 kr.

  Til mit elskede barnebarn