Kære venner så har vi brug for jeres hjælp ❤️Den forfærdelige sygdom har min søn

Donate
Created By:
Lone Arreborg
Collecting for:
Lok Påskeharen Frem 2023

Kære venner så har vi brug for jeres hjælp ❤️Den forfærdelige sygdom har min søn

Kære venner, familie og hele mit netværk

Jeg har tilmeldt mig ”Lok påskeharen frem", der er en virtuel event for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskehygge samtidig med, at der samles ind til bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Projektet går ud på, at deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal består af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr., kan der tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Som tak for hjælpen sørger Cystisk Fibrose Foreningen for, at påskeharen kommer forbi mig med et påskeæg

Vil du hjælpe mig til at få besøg af påskeharen og samtidig samle ind til en vigtig sag?

Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så sender jeg dig et foto af min påskehare. Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag – stort som småt!

Lidt om cystisk fibrose:
Cystisk fibrose er en medfødt, kronisk og livstruende multiorgan sygdom, der giver alvorlige og ofte kroniske lungeinfektioner, der skader lungerne. Cystisk fibrose påvirker også fordøjelsen, leveren og nyrerne. Sygdommen medfører også ofte diabetes og knogleskørhed.
Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger med medicin, inhalationer og lungefysioterapi – mange bruger mere. De indtager mellem 30 og 80 piller om dagen, og de skal til månedlige kontroller på et af de to Cystisk Fibrose Centre. For mange er der tillige indlæggelser flere gange om året.
I Danmark har 300 voksne og 200 børn cystisk fibrose.150.000 danskere er bærere af cystisk fibrose genet.
Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling hos den enkelte, men fælles for alle er, at de kæmper hver dag og håber på, at forskerne finder løsningen, der kan kurere eller stoppe sygdommen.
You need to accept Marketing cookies to see this video.
Donate
500 kr.
25%
0 Days left

Recent activity

 • Maria Juhl Olesen Maria Juhl Olesen
  Kære Lone
  Tusind tak for at du har tilmeldt dig til Lok Påskeharen Frem. Din indsamling har stor betydning for foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose og vi er meget taknemmelige for din indsats og støtten fra dine donorer. Vi glæder os til at se dine påskeharer og sender et påskeæg til dig op til påske!

  De bedste hilsner
  Fra os i Cystisk Fibrose Foreningen
 • Yvonne Madsen Yvonne Madsen donated 250 kr.

  For min venindes søn Emil ❤️

  Lone Arreborg Lone Arreborg: Tak søde ❤️❤️❤️
 • Rita Arreborg Rita Arreborg donated 250 kr.

  Har et barnebarn der har cystisk fibrose

  Lone Arreborg Lone Arreborg: Tak mor