Created By:
Mette Bønlykke Hasselgaard Karlsen
Collecting for:
Lok Påskeharen Frem 2023
Kære venner, familie og hele mit netværk

Jeg har tilmeldt mig ”Lok påskeharen frem", der er en virtuel event for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskehygge samtidig med, at der samles ind til bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Projektet går ud på, at deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal består af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr., kan der tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Som tak for hjælpen sørger Cystisk Fibrose Foreningen for, at påskeharen kommer forbi mig med et påskeæg

Vil du hjælpe mig til at få besøg af påskeharen og samtidig samle ind til en vigtig sag?

Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så sender jeg dig et foto af min påskehare. Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag – stort som småt!

Lidt om cystisk fibrose:
Cystisk fibrose er en medfødt, kronisk og livstruende multiorgan sygdom, der giver alvorlige og ofte kroniske lungeinfektioner, der skader lungerne. Cystisk fibrose påvirker også fordøjelsen, leveren og nyrerne. Sygdommen medfører også ofte diabetes og knogleskørhed.
Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger med medicin, inhalationer og lungefysioterapi – mange bruger mere. De indtager mellem 30 og 80 piller om dagen, og de skal til månedlige kontroller på et af de to Cystisk Fibrose Centre. For mange er der tillige indlæggelser flere gange om året.
I Danmark har 300 voksne og 200 børn cystisk fibrose.150.000 danskere er bærere af cystisk fibrose genet.
Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling hos den enkelte, men fælles for alle er, at de kæmper hver dag og håber på, at forskerne finder løsningen, der kan kurere eller stoppe sygdommen.
You need to accept Marketing cookies to see this video.
Donate
1,150 kr.
115%
0 Days left

Recent activity

 • Mette Bønlykke Hasselgaard Karlsen Mette Bønlykke Hasselgaard Karlsen
  Kæmpe tak for jeres alles støtte og hjulpet os i mål med vores indsamling 😃 Vi er SÅ taknemlig for den støtte vores omgangskreds har givet💗 I ved om nogen hvor hårdt det til til tider er for os med Villas. TAK
 • Mie Mandal Bjerg Mie Mandal Bjerg donated 250 kr.

  Fra Mie & Jacob!

 • Pernille Hasselgaard Pernille Hasselgaard donated 50 kr.

 • Maria Juhl Olesen Maria Juhl Olesen
  Kære Villas og Mette
  Tusind tak for at I har tilmeldt jer til Lok Påskeharen Frem. Jeres indsamling har stor betydning for foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose og vi er meget taknemmelige for jeres indsats og støtten fra jeres donorer. Vi glæder os til at se Villas´ påskeharer og sender et påskeæg til op til påske!

  De bedste hilsner
  Helle og Maria fra Cystisk Fibrose Foreningen
 • Kirsten Christensen Kirsten Christensen donated 250 kr.

 • Henriette Bundesen Henriette Bundesen donated 50 kr.

  Glæder mig til at se kaninerne🐰

 • Erik Madsen Erik Madsen donated 100 kr.

 • Birgitte Hasselgaard Kristensen Birgitte Hasselgaard Kristensen donated 100 kr.

 • Ole Karlsen Ole Karlsen donated 100 kr.

 • Inger Karlsen Inger Karlsen donated 250 kr.